La vianantització dels carrers Indústria i Castellví entra a la recta final i estarà acabada per Festa Major


  • Comparteix:

Les obres de vianantització dels carrers Indústria i Castellví estaran acabades abans de Festa Major, després de gairebé quatre mesos de treballs. Aquestes vies s'integren a la xarxa vianantitzada del centre de Sant Cugat, que pretén revitalitzar el nucli històric i promoure una mobilitat més sostenible. Els vehicles podran circular pels carrers reurbanitzats però es vol prioritzar el pas de vianants i de ciclistes.

Aprofitant les obres, que han suposat una inversió de 370.000 euros, també s'ha renovat el clavegueram i l'enllumenat i s'ha reordenat el cablejat.

La tinent d’alcalde d’Entorn Urbà i Mobilitat, Cristina Paraira, ha volgut agrair la 'paciència' dels veïns i comerciants, i ha defensat la conveniència de l'actuació malgrat els inconvenients.

Cristina Paraira

Hem intentat solucionar els problemes que han sorgit i crec que han estat ben rebuts. La feina feta facilitarà l'accés als comerços on abans era difícil accedir-hi.


El 10 de juliol començarà una actuació similar al carrer de la Creu, i a la tardor serà el torn dels carrers de Balmes i Sant Medir, amb l'objectiu de 'millorar la qualitat urbana i de l'aire'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.