Sant Cugat viu la revetlla amb un descens de les incidències i un repunt de la crema de contenidors


  • Comparteix:

Els Bombers han tingut sortides aquesta nit de Sant Joan / Foto: Manuel Cervantes

Els Bombers han tingut sortides aquesta nit de Sant Joan / Foto: Manuel Cervantes

Sant Cugat ha registrat la nit de Sant Joan una reducció de les incidències respecte a l'any passat i passa dels 34 als 26 casos. No obstant això, la crema de contenidors ha superat la dotzena de casos del 2016 i ha arribat als 15. D'altra banda, els Bombers de la Generalitat han sufocat focs de poques dimensions a Can Mates i un incendi de 800 metres quadrats de matolls a la zona d'Esade. La majoria de les incidències s'han registrat en el nucli urbà.

La majoria d'actuacions ha estat la crema de papereres i de diversos objectes a la via pública, una tipologia d'incidències 'habitual' en la nit de Sant Joan, segons la tinenta d'alcalde de Seguretat Ciutadana i Entorn Urbà, Cristina Paraira. La nit de divendres a dissabte no ha tingut cap ferit i els cossos de seguretat han solucionat els casos amb rapidesa.

Paraira ha agraït a les 50 persones que han treballat en el dispositiu de revetlla a àmbit municipal. Es tracta de la Policia Local, l'ADF, Protecció Civil, la brigada i, enguany, també els agents cívics.

La titular de Seguretat Ciutadana ha recordat als santcugatencs fer seu el ban publicat aquest divendres per l'Ajuntament per extremar les precaucions pel risc d'incendi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.