MÚSICA

L'actualitat musical a Cugat.cat | Entrevistes | Clips

Pau Sans de La Pua parla dels concerts del cicle 'La Pua en directe' al 'Ritme santcugatenc'

L'oficina musical té un espai quinzenal al magazín de la música local 'Ritme santcugatenc'.

Dani Pulmón: 'El loop i el beatbox connecten molt bé. Puc fer música simulant tots els instruments'

Dani Pulmon ha fet un repàs de la seva trajectòria al 'Ritme santcugatenc' sense oblidar l'últim premi al Spanish Beatbox Battle, com a campió d'Espanya de beatbox en la categoria 'loop station' amb menció especial al seu show.

El nou disc de Sr Wilson, al 'Ritme santcugatenc'

Sr Wilson ha presentat el seu tercer disc '24/7' al 'Ritme santcugatenc'. Els singjay resident a Sant Cugat ha comptat amb el que ell qualifica com la seva família musical, com ara la banda The Island defenders, per donar forma al tercer treball de la seva trajectòria.


Pau Sans i Jordi Portales expliquen al 'Ritme santcugatenc' les últimes novetats de La Pua

Torna la secció de La Pua al 'Ritme santcugatenc'. Pau Sans i Jordi Portales han explicat la programació de formació disponible, amb una entrevista al tècnic de so Ramon Cendra, i alguns dels concerts que es podran gaudir a la sala Annexa o al Mut. Escolta la secció.

Notícies

L'EMTSC organitza avui una sessió d'improvisació de música tradicional al Casal Torreblanca

L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC) organitza aquest dissabte al Casal Torreblanca la primera sessió del cicle Punts de Trobada de tardor, un format que s'inspira en les 'jam sessions' del jazz adaptades a la música tradicional.

Natsuko Sugao Trio obre el 4t cicle de concerts de l'Escola de Música de Valldoreix

L'Escola de Música de Valldoreix (EMV) presenta dimarts de la setmana que ve el 4t cicle de concerts amb l'actuació de la trompetista japonesa Natsuko Sugao en format de trio.Roger Mas imbueix el Teatre-Auditori en la seva proposta de poesia i música

El cantautor Roger Mas ha portat aquest dimecres a la Sala Escenari del Teatre-Auditori un dels últims concerts de la gira abans d'engegar la gravació del seu nou disc, que serà un recull d'obres de poetes musicades.

Playlist d'Spotify


Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat