MÚSICA

L'actualitat musical a Cugat.cat | Entrevistes | Clips

Frank Montasell parla del seu segon disc a l'espai 'La pua'

La secció de La pua d'aquesta setmana repassa el concert d'aquest divendres, d'El cicle La Pua en directe, on es presenten el primer disc de Bengalah del santcugatenc Martí Hosta i el nou treball de Frank Montasell 'Tornarem a néixer'.

Els tallers del trimestre de primavera de La Pua

Els tallers del proper trimestre de La pua han ocupat la secció radiofònica que l'oficina musical realitza cada 15 dies. Pau Sans, Jordi Portales i Jessica Sotodosos han entrevistat a Kram Metsys, responsable del taller de construcció d'equips de so artesanals i a la cantant santcugatenca Marina BBFace per parlar del taller 'Veus amb soul'.

Les 'Nits d'electrònica' al 'Ritme santcugatenc'

Vera Giró, dinamitzadora de l'Oficina Jove, i German Font, Dj Germinator, han passat per la secció de 'La pua', al magazín de la música local, per parlar de la primera sessió del cicle 'Nits d'electrònica'.


Els cursos i tallers de La Pua al 'Ritme santcugatenc'

Pau Sans i Jordi Portales, dos dels responsables de La Pua, han passat pel 'Ritme santcugatenc' per explicar els cursos i tallers que s'han programat des del servei municipal. Tito Alves, responsable del taller 'Construeix el teu arc', ha fet un acústic amb un arc i ha explicat la història de l'instrument.

Notícies

La música dels 25 anys del Teatre-Auditori: una melodia de retrobaments

La nova programació musical del Teatre-Auditori és un cartell de retorns, nous contactes amb alguns dels artistes que han passat per l'equipament en aquests 25 anys.

Playlist d'Spotify


Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat