MÚSICA

L'actualitat musical a Cugat.cat

Ghost trip presenta 'Reincarnation' al 'Ritme Santcugatenc'

Nadia Elgabu ha presentat l'últim projecte de Ghost trip 'Reincarnation', al 'Ritme santcugatenc'.

L'agenda de l'Escola de música de Valldoreix, al 'Ritme santcugatenc'

Manel Cerdà, director de l'Escola de música de Valldoreix, ha passat pel 'Ritme santcugatenc' per explicar les iniciatives que s'organitzen des del centre els propers mesos. El magazín de la música local 'Ritme santcugatenc', presentat per Jessica Sotodosos, s'emet en directe els dimarts a les deu de la nit i es remet els dissabtes a la mateixa hora. Es pot descarregar en format podcast a http://www.cugat.cat/programes/ritme.

Pantaleó presenta 'L'apartament' al 'Ritme santcugatenc'

El vocalista i guitarrista de Pantaleó, el santcugatenc Gerard de Pablo, ha passat pel programa de ràdio 'Ritme santcugatenc' per presentar 'L'apartament', el segon disc de la formació. A la banda, també s'hi troba el guitarrista local David Curto.


La programació musical de Joventuts Musicals Sant Cugat, al 'Ritme santcugatenc'

La membre de Joventuts Musicals Sant Cugat (JJMM) Sara Bañeras ha passat pel 'Ritme santcugatenc' per repassar els concerts que l'entitat local ha organitzat el primer trimestre de l'any. És el cas del concert que arriba a la ciutat el 12 de febrer amb la formació santcugatenca A l'aire, de la qual ha parlat un dels components del grup, el saxo Marc Gibert. L'altra convidada de la secció ha estat Laura Fontanals, guitarrista que oferirà el concert 'Dones' el 12 de març a l'Aula Magna de l'Escola Victòria dels Àngels.

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat