MÚSICA

L'actualitat musical a Cugat.cat | Entrevistes | Clips

La productora Sota Sons al 'Ritme santcugatenc'

Ricky Undersounds i Trico han passat pel 'Ritme santcugatenc' per presentar SotaSons, una nova productor d'esdeveniments musicals.

Pau Sans de La Pua parla dels concerts del cicle 'La Pua en directe' al 'Ritme santcugatenc'

L'oficina musical té un espai quinzenal al magazín de la música local 'Ritme santcugatenc'. Aquesta setmana Pau Sans, un dels responsables de La Pua, ha parlat dels 'Punts de trobada' organitzats per l'Escola de música tradicional de Sant Cugat i ha donat a conéixer el primer grup del cicle de concerts 'La Pua en directe' amb una entrevista a Marcus Gibert d' A l'aire.

Dani Pulmón: 'El loop i el beatbox connecten molt bé. Puc fer música simulant tots els instruments'

Dani Pulmon ha fet un repàs de la seva trajectòria al 'Ritme santcugatenc' sense oblidar l'últim premi al Spanish Beatbox Battle, com a campió d'Espanya de beatbox en la categoria 'loop station' amb menció especial al seu show.


El nou disc de Sr Wilson, al 'Ritme santcugatenc'

Sr Wilson ha presentat el seu tercer disc '24/7' al 'Ritme santcugatenc'. Els singjay resident a Sant Cugat ha comptat amb el que ell qualifica com la seva família musical, com ara la banda The Island defenders, per donar forma al tercer treball de la seva trajectòria.

Notícies

El jazz i la música mediterrània se citen avui al MUT amb el grup Alati

El cicle de concerts del MUT del Casal Torreblanca proposa aquest dijous l'actuació d'Alati, un projecte que barreja el jazz i la música originària del Mediterrani del contrabaixista Ignacio Sabadell.

Playlist d'Spotify


Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat