MÚSICA

L'actualitat musical a Cugat.cat

Joan Artigas parla de 'De l'amor i el temps' al 'Ritme santcugatenc'

Joan Artigas ha passat pel 'Ritme santcugatenc' per parlar del projecte 'De l'amor i del temps', on musica la poesia de Gabriel Ferrater. El cantautor santcugatenc ha parlat del Verkami que ha posat en marxa per enregistrar el disc i de les contrapartides que ofereix als mecenes.

Marina BBFace passa pel 'Ritme santcugatenc per parlar del nou vinil de la formació

Aquesta setmana Marina BBFace ha parlat al 'Ritme santcugatenc' del nou vinil de 7'' anomenat 'How Far You Can Go' que presenta, amb els The Beatroots, aquest dissabte al Jamboree.


Ivan Nalvaiz parla de Pearson en acústic a la secció de 'La Pua'

La banda santcugatenca Pearson actua aquest dijous al MUT del Casal Torreblanca en un concert en acústic. La formació, integrada pels germans Marc i Ivan Nalváiz i Raúl Juan, oferirà al públic els seus temes en format acústic. L'actuació forma part del cicle 'Viu la cultura de prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) i comença a les nou de la nit. L'entrada és lliure. Fa unes setmanes Ivan Nalvaiz va passar per la secció radiofònica de 'La pua. Oficina musical' del programa 'Ritme santcugatenc' per parlar d'aquest concert. Recordem l'entrevista.

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat