El programa Apolo i l'arribada a la Lluna, temes principals d'una xerrada de l'AAVSC


  • Comparteix:

El president de l'AAVSC, Eduard Garcia, a la xerrada

El president de l'AAVSC, Eduard Garcia, a la xerrada

L'arribada del primer home a la Lluna fa 40 anys ha estat el tema central de la conferència de l'Associació Astronòmica Valldoreix-Sant Cugat (AAVSC) d'aquest dilluns. El físic i president de l'entitat, Eduard Garcia, ha exposat 'El programa Apolo i els viatges a la Lluna' a la Casa de Cultura.

En commemoració al 40a aniversari d'arribada de l'home a la Lluna, el físic i president l' Associació Astronòmica Valldoreix-Sant Cugat (AAVSC), Eduard Garcia, ha exposat sobre com i per què es va arribar al satèl·lit de la Terra el 1969. A la ponència també s'ha abordat el futur de la Lluna a nivell científic i polític. Segons Garcia, la proximitat de la Terra amb la Lluna és el que la fa abordable. Són declaracions a Cugat.cat.

Eduard Garcia

La Lluna és l'astre que tenim més aprop, per això sempre s'ha pensat d'anar-hi i tornar-hi. Els altres estan tan lluny que sembla gairebé impensable arribar-hi.




Una petita exposició de material astronòmic en miniatura ha acompanyat l'explicació d'Eduard Garcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.