Un homenatge a Porcel posa el punt final a la 16a Mostra de Teatre de Valldoreix


  • Comparteix:

La 16a Mostra de Teatre de Valldoreix ha finalitzat el cicle d'espectacles amb 'Porcel', una peça que ha servit per homenatjar el desaparegut escriptor Baltasar Porcel. El muntatge ha constat de tres lectures dramatitzades de textos teatrals de l'autor, interpretats pels actors del grup Teatre Espiral i seleccionats per la seva directora, Trini Escrihuela.

El muntatge 'Porcel' s'ha compost d'una lectura dramatitzada de tres fragments que la directora de Teatre Espiral, Trini Escrihuela, ha seleccionat de l'obra teatral de Porcel. 'Entrevista amb Jacint Verdaguer', 'Els dolços murmuris del mar' i la farsa 'El General' són els textos que els actors i actrius de Teatre Espiral han interpretat al Casal de Cultura de Valldoreix.

La directora de Teatre Espiral, Trini Escrihuela, explica la complexitat d'interpretar l'obra de Porcel.

Trini Escrihuela

Ha estat un repte interpretar Porcel perquè els seus personatges són d'una complexitat, una duresa i una psicologia important.



L'alcalde, Lluís Recoder, ha assistit al muntatge i ha elogiat la iniciativa del grup de teatre valldoreixenc d'homenatjar Porcel.

Lluís Recoder

Porcel estava molt arrelat a la vida cultural de Sant Cugat. Que Teatre Espiral el porti a l'escenari és un fet original però molt encertat.



El muntatge 'Porcel' s'ha escenificat en dues sessions durant aquest cap de setmana. L'homenatge a l'escriptor valldoreixenc ha aplegat més d'un centenar de persones.



Al finalitzar el muntatge, Teatre Espiral ha entregat un diploma als grups teatrals que han participat en la 16a Mostra de Teatre de Valldoreix. L'organització també ha reconegut el treball artístic de l'actor Josep Carné entregant-li un diploma com a artista destacat en aquesta edició.

L'organització ha avançat que de cara a la propera edició de la mostra prepararan una programació centrada en les millors produccions de Teatre Espiral, ja que coincidirà amb el 20è aniversari del grup de teatre valldoreixenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.