Alexandre presenta la seva nova novel·la 'Cor de brau' amb la intenció de fer reflexionar la societat


Temes relacionats

Ja es pot trobar a les llibreries 'Cor de brau' de Víctor Alexandre (24/mar/11)

'Cor de brau' de Víctor Alexandre defensa la dignitat dels animals (15/mar/11)


  • Comparteix:

Víctor Alexandre ha presentat aquest dijous la seva nova novel·la 'Cor de brau', al Terra Dolça. Es tracta d'una novel·la humorística que gira al voltant de l'abolició de les curses de braus a Catalunya i sobre quin impacte va tenir aquesta mesura en els mitjans de comunicació. L'obra està també pensada per ser representada, en un futur, als teatres.

Sota el format de novel·la, l'escriptor santcugatenc planteja un tema que ha estat conflictiu socialment en els últims temps. L'autor mostra la visió antitaurina i protaurina en una narració que té com a rerefons un debat polític i identitari.

Alexandre considera que els mitjans de comunicació tenen una responsabilitat social elevada, en tant que la societat només canvia a través d'inèrcies alimentades per les informacions que transmeten els periodistes. Víctor Alexandre assegura que aquest llibre també vol fer reflexionar la premsa.

Víctor Alexandre

Els periodistes tenen la responsabilitat i fer que les càmeres entrin també a les granges, facultats de medicina, escorxadors, etc. per mostrar la realitat.


La doctora del CAP Valldoreix i membre de la Comissió de Lluita contra la Violència de Gènere i la Violència Familiar, Núria Querol, ha acompanyat l'autor en la primera presentació oficial del seu llibre.

L'obra, tot i ser novel·la, també està pensada per al format teatral. Per això, Alexandre no tanca les portes a representar-la damunt d'un escenari en el futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.