Èxit rotund de participació a la diada de Santa Cecília de l'Escola de Música Victòria dels Àngels


  • Comparteix:

Pares i nens han participat en les activitats de la diada

Pares i nens han participat en les activitats de la diada

Més de 150 persones, entre alumnes, pares i professors, han participat aquest dimarts en la celebració de la diada de Santa Cecília que organitza l'Escola de Música Victòria dels Àngels. La festa ha servit enguany per reivindicar el paper de les escoles d'educació musical davant les retallades en l'àmbit cultural de la Generalitat. Els assistents també han pogut visitar els nous espais de l'equipament, com la sala polivalent, la biblioteca i les noves aules.

La celebració d'enguany ha tingut un caire diferent, amb una participació més important dels alumnes per tal d'expressar la preocupació de les escoles de música catalanes per les retallades del govern català en cultura i, especialment, en el terreny musical.

El director de l'escola de música Victòria dels Àngels, Joan Josep Gutiérrez, considera que la diada d'enguany ha de servir per donar un toc d'atenció.

Joan Josep Gutiérrez

Aquest any li hem donat una orientació una mica diferent, per fer-nos solidaris amb la mateixa música en aquest entorn de retallades.


Alumnes i pares han visitat els nous espais de l'escola com la sala polivalent, on s'ha dut a terme el concert d'alumnes, i la biblioteca, que acull una exposició sobre la vida i trajectòria de la soprano Victòria dels Àngels. L'ampliació de l'escola s'ha dut a terme pensant en la seva conversió en conservatori, un procés que està encara en procès de tràmit.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.