Arnau Puig presenta un itinerari per l'existencialisme a través de la literatura, a la Canals-Galeria d'Art


  • Comparteix:

Arnau Puig ha presentat el seu llibre en companyia del galerista Josep Canals

Arnau Puig ha presentat el seu llibre en companyia del galerista Josep Canals

Una ruta molt particular al voltant de l'existencialisme és el que ofereix el darrer llibre del filòsof Arnau Puig. El també sociòleg i crític d'art ha sintetitzat el volum 'De una filosofía de la itinerancia' en l'enfrontament filosòfic del 'res és permanent i tot està per fer' de Sòcrates i l'actitud predeterminada del món de les idees de Plató. La presentació del llibre ha tingut lloc aquest dijous a la Canals-Galeria d'Art dins del cicle 'Berenar amb...'.

Arnau Puig ha explicat que es tracta d'un recorregut molt personal per diferents figures de la filosofia i de l'art, centrat en l'existencialisme i ha subratllat la confrontació entre dues maneres d'afrontar la realitat: la de Sòcrates i la del seu deixeble Plató.

Arnau Puig

Enfront del 'tot és modificable' de Sòcrates, tenim el 'tot ja està decidit' de Plató.



Puig va ser un dels principals impulsors de l'avantguardisme català i una de les figures rellevants per a la història del país. Conjuntament amb personalitats com Joan Brossa, Antoni Tàpies, Joan Ponç, Modest Cuixart i Joan-Josep Tharrats, va ser un fundadors de Dau al Set.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.