Estudiants del Junges Ensemble Leonhards s'allotjaran amb families santcugatenques aquest cap de setmana


Temes relacionats

Nou intercanvi entre alumnes de l'escola municipal de música i estudiants alemanys (13/abr/11)

Intercanvi del cor i l'orquestra de l'Escola Victòria dels Àngels a Alemanya (24/mai/09)

Alumnes d'una coral alemanya canten a Sant Cugat durant un intercanvi amb l'Escola de Música (14/mai/08)


  • Comparteix:

Concert d'un any anterior junt amb el cor de Reutlingen

Concert d'un any anterior junt amb el cor de Reutlingen

Sant Cugat torna a acollir aquest cap de setmana els nois i noies del Junges Ensemble Leonhards cor, de la ciutat alemanya de Reutlingen. La Coral del Conservatori fa un intercanvi amb estudiants d'entre 16 i 25 anys del cor alemany i, en aquesta ocasió, han vingut a Sant Cugat per dur a terme tres concerts juntament amb la Coral del Conservatori.

Del 27 d'abril a l'1 de maig, familiars i alumnes del Conservatori de Música i de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels rebran 25 estudiants alemanys procedents de la ciutat de Reutlingen. Des de fa sis anys, aquestes dues formacions musicals han intercanviat anualment estades a Sant Cugat i Reutlingen de forma alternativa per compartir l'experiència musical d'assaig i cantades en comú.

Dissabte al matí a dos quarts de dues del migdia, els joves faran una cantada informal al Mercat de Torre Blanca per donar-se a conèixer a la ciutat. A dos quarts de nou de la nit serà el primer concert, que es farà a la cripta de la Sagrada família de Barcelona. El segon, que forma part del cicle 'La música del cel, la música dels vitralls', de la Fundació Pro Música Sacra de Granollers, serà el diumenge a l'Església de Sant Esteve de Granollers, a les sis de la tarda. El tercer concert servirà de comiat a l'intercanvi, i serà el dimarts a les dotze del migdia al Conservatori de Sant Cugat.

El programa de les formacions se centra en la música religiosa del romanticisme al segle XXI i passa, també, pels cants espirituals negres. A dos concerts, s'hi afegirà un tercer cor de característiques similars, que és Cor Jove del Temple de la Sagrada Família de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.