El Conservatori Municipal s'obrirà a la ciutat i a Catalunya


Temes relacionats

L'actual director del Conservatori de Sant Cugat passa el relleu a Carles Miró (24/jun/12)


  • Comparteix:

Carles Miró dirigieix les orquestres del Conservatori i l'Escola Municipal Victòria dels Àngels

Carles Miró dirigieix les orquestres del Conservatori i l'Escola Municipal Victòria dels Àngels

El nou director del Conservatori de Sant Cugat i l'Escola Municipal Victòria dels Àngels, Carles Miró, vol donar un nou impuls al centre de cara a la nova etapa que ha assumit aquest juliol. Miró creu que el conservatori s'ha d'obrir a la ciutat i aposta per potenciar les relacions amb altres conservatoris catalans. Miró, que substitueix el fins ara director, Joan Josep Gutiérrez, creu que l'actual direcció ha fet una molta bona feina que cal fer perdurar.

Carles Miró, que és professor, violinista i director de les orquestres del Conservatori i de l'Escola Municipal Victòria dels Àngels, ha explicat a Cugat.cat que afronta amb molta il·lusió ser el nou director del centre. Miró ha explicat que els reptes que vol portar a terme són impulsar el Conservatori i l'Escola Municipal Victòria dels Àngels i obrir-los a la ciutat per crear xarxes de connexió amb altres centres de característiques similars.

Carles Miró

El que li falta al Conservatori i a l'Escola Municipal de Música és obrir-se a la ciutat i enfortir les relacions amb altres conservatoris.


Tot i que la baixada de les subvencions de la Generalitat poden representar una dificultat per al centre, Miró ha afirmat que amb imaginació tirararan endavant el projecte. A més, el nou director ha avançat que de cara al curs vinent el conservatori i l'escola haurien d'ampliar la seva oferta formativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.