Claret i Riera enceten el cicle de concerts del Conservatori i l'Escola de Música


  • Comparteix:

Cartell del cicle / Font: Localpress

Cartell del cicle / Font: Localpress

El Conservatori i l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels estrenen aquest dijous el cicle de concerts ''60'...a Victòria'. L'objectiu és apropar l'activitat dels dos centres a la ciutadania. La primera actuació l'oferirà el violinista Gerard Claret i el pianista Albert Riera, que interpretaran dues sonates del compositor Beethoven, 'Primavera' i 'Kreutzer'. L'acte començarà a dos quarts de vuit de la tarda a l'Aula Magna de l'Escola de Música.

El cicle s'anomena ''60'... a Victòria' en homenatge a la soprano Victoria de los Ángeles, que va residir a Sant Cugat en els últims anys de la seva vida i ha donat nom a l'escola de música.

El segon acte és el concert de Santa Cecília i arriba el penúltim dijous de novembre, amb una actuació conjunta entre els professors i alumnes de l'escola de música. L'últim dimecres de gener els alumnes de grau superior interpretaran les cançons treballades. Els mateixos alumnes actuaran també el primer dimarts de març.

L'últim dimecres d'abril l'escola de música mostrarà les obres guanyadores del Concurs Composició 2013. El cicle es clourà amb l'actuació del violoncelista Lluís Claret, l'últim dilluns de maig.

Tots els concerts seran a dos quarts de vuit de la tarda a l'Aula Magna de l'Escola de Música. L'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.