La plaça d'Octavià s'omplirà de música amb una cantada de nadales


  • Comparteix:

La cantada tindrà lloc a la plaça d'Octavià / Font: Wikipedia

La cantada tindrà lloc a la plaça d'Octavià / Font: Wikipedia

La coral de mares, pares i mestres de l'escola Ciutat d'Alba surt al carrer per primera vegada amb una cantada de nadales aquest divendres a les sis de la tarda. La plaça d'Octavià s'omplirà de música amb la interpretació de cançons com 'Un camell d'orient', 'Amb l'estrella als cabells' i 'El caganer', entre d'altres. La iniciativa servirà per recollir fons per a l'AMPA de l'escola.

Una quarantena de cantaires actuaran per primera vegada fora del recinte escolar amb l'espectacle, que vol recuperar la tradició de cantar nadales al carrer i alhora recollir fons per a l'AMPA de l'escola. El repertori de la cantada comptarà amb peces tradicionals, com 'Ave Maria', i nadales més modernes com 'El caganer' d'Albert Pla. La coral també interpretarà 'Amunt', la cançó de l'escola Ciutat d'Alba. Una de les membres de la coral, Àgatha Estera, ha explicat com va sorgir la idea de cantar a la plaça d'Octavià.

Àgatha Estera

Com que era Nadal vam decidir aprofitar l'ocasió i cantar fora. És la primera vegada que sortim de l'edifici escolar.


La coral de pares, mares i mestres del centre va néixer fa tres anys i està dirigida pel professor de música de l'escola, Lluís Gallifa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.