El llibreter Ferran Pontón oferirà la primera sessió de TupperBook


  • Comparteix:

La intenció és que cada TupperBook el condueixi un llibreter de Sant Cugat / Font: Premsa Ajuntament

La intenció és que cada TupperBook el condueixi un llibreter de Sant Cugat / Font: Premsa Ajuntament

El Cafè Auditori acull dijous de la setmana vinent la primera jornada de TupperBook, la nova activitat del programa 'Lletres' organitzat per l'Ajuntament. La sessió, que començarà a les vuit del vespre, anirà a càrrec del propietari del Celler de Llibres, Ferran Pontón, que dirigirà la tertúlia literària 'Les lectures que ens esperen el 2013'. La intenció d'aquesta iniciativa és que cada TupperBook sigui conduït per un llibreter de la ciutat.

TupperBook és un punt de trobada per a lectors amb una tertúlia literària on la persona encarregada de portar la sessió i els assistents intercanvien recomanacions, opinions i consells literaris. Aquesta nova activitat s'organitza en el projecte 'Lletres', programa de promoció d'activitats que té a veure amb la lectura i que té com a objectiu fomentar el consum de literatura.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.