El nou director del Conservatori vol obrir més el centre a la ciutadania


Temes relacionats

El Conservatori Municipal s'obrirà a la ciutat i a Catalunya ( 3/jul/12)

Carles Miró (conservatori): 'Hem d'enfortir les relacions amb altres conservatoris' ( 3/jul/12)


  • Comparteix:

Carles Miró ha assolit el càrrec de director fa sis mesos

Carles Miró ha assolit el càrrec de director fa sis mesos

El director del Conservatori de Sant Cugat i de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, Carles Miró, ha fet una valoració sobre els seus sis mesos al càrrec en una entrevista al programa 'Ritme Santcugatenc' de Cugat.cat (91.5FM). La difícil situació econòmica i la baixada de subvencions han estat els principals inconvenients, tot i que Miró apunta nous objectius, com obrir-se a la ciutat i establir ponts amb altres conservatoris catalans.

Després que el juliol passat Joan Josep Gutiérrez, que havia estat director del Conservatori de Sant Cugat i de l'Escola Municipal Victòria dels Àngels durant 16 anys, va presentar la seva renúncia al càrrec, el nou director, Carles Miró, vol donar un nou impuls al centre de cara a la nova etapa que ha assumit ja fa sis mesos. Miró ha explicat que ha arribat al càrrec en un dels pitjors moments per al país, però que això l'empeny a resorgir i crear noves expectatives.

Carles Miró

Ara estem en un dels pitjors moments del país, d'una banda és preocupant, però també emocionant.


Miró té la intenció d'obrir molt més l'escola a la ciutat, donar-la a conèixer i també oferir allò que necessita i demana Sant Cugat. En aquest sentit, el director ha explicat que està totalment obert a introduir altres estils i música moderna en l'oferta formativa actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.