L'Escola Municipal de Música acull una trobada d'instruments de vent


  • Comparteix:

Imatge del cartell de la trobada / Font: Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels

Imatge del cartell de la trobada / Font: Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels

Els instruments de vent ompliran de sons aquest dissabte l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels en la 2a Trobada de Trompeta, Trompa, Trombó i Tuba. La cita acollirà un taller d'introducció als instruments de metall, diversos exercicis de preparació musical i un concert conjunt amb tots els assistents que posarà fi a la trobada. La jornada també ensenyarà als pares dels alumnes com supervisar les pràctiques musicals i donarà a conèixer els instruments de metall a aquells estudiants interessats a especialitzar-s'hi.

Entre les deu del matí i les dues del migdia, el centre acollirà diverses iniciatives per donar a conèixer aquests instruments i perquè alumnes d'arreu de Catalunya es coneguin i interpretin conjuntament una peça musical. El director del Conservatori de Sant Cugat i de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, Carles Miró, ha explicat que és molt important que els alumnes puguin provar els instruments abans de decidir-se per un.

Carles Miró

Ensenyarem, entre altres coses, els tipus d'instruments de vent metall.


Un taller d'introducció als instruments de metall donarà als estudiants sense coneixements previs les nocions bàsiques de trompeta, trompa, trombó i tuba. L'activitat també ensenyarà als pares dels alumnes com supervisar la pràctica musical dels seus fills. La cita permetrà als assistents provar els instruments, escoltar la interpretació d'obres de la mà dels professors i veure vídeos representatius de les possibilitats d'aquests instruments. Miró ha explicat que la jornada és una forma d'obrir l'escola i mostrar els instruments.

Carles Miró

De vegades penses que fent unes portes obertes no pots arribar a tothom.


Els alumnes d'instruments de vent treballaran al llarg de tot el matí per preparar una obra en conjunt que interpretaran a la una del migdia, en el concert que posarà fi a la trobada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.