L'Hípica Can Caldes acull la signatura de llibres de l'escriptora Maydo Arderiu


  • Comparteix:

Can Caldes dedica una jornada a un llibre que combina la psicologia amb l'hípica / Font: Hípica Can Caldes

Can Caldes dedica una jornada a un llibre que combina la psicologia amb l'hípica / Font: Hípica Can Caldes

L'escriptora i psicòloga Maydo Arderiu signa aquest diumenge al restaurant de l'Hípica Can Caldes exemplars de la seva darrera novel·la, 'Mientras los caballos duermen', relacionada amb el món de l'hípica i la psicologia . Aquest volum és una combinació de gèneres literaris, que barreja el thriller psicològic amb la novel·la fantàstica i alguns tocs d'erotisme. L'obra també conté alguns apunts autobiogràfics de l'autora, molt lligada al món dels cavalls i a l'Hípica Can Caldes, i que ha fet servir la seva escriptura per positivitzar un tràngol personal que va patir.

Maydo Arderiu ha explicat als micròfons de Cugat.cat que un accident personal la va obligar a desprendre's d'un cavall que tenia a l'hípica santcugatenca. En aquest sentit, el procés d'escriure la novel·la ha estat absolutament terapèutic per afrontar aquest mal moment i superar-lo.

Maydo Arderiu

Jo he intentat transformar un tràngol terrible en alguna cosa meravellosa i, malgrat les diferències amb la protagonista, sí que hi ha una part del que jo he sentit.


Arderiu ha subratllat que no es tracta d'un llibre convencional, pel fet que està ple de simbolismes, i que convida a reflexionar sobre els sentiments humans i les emocions.

La signatura de llibres a l'Hípica Can Caldes es farà al restaurant de les seves instal·lacions a partir de la una del migdia i fins a les quatre de la tarda.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.