El carrer de la Creu es converteix en escenari de la lectura de textos d'Espriu


Temes relacionats

Ramon Balasch: 'Espriu obria als creadors les portes de casa seva' (10/abr/13)

L''Any Espriu' comença a caminar amb l'emissió de poemes de Cugat.cat (25/feb/13)


  • Comparteix:

La lectura tindrà lloc al carrer de la Creu

La lectura tindrà lloc al carrer de la Creu

La Canals Galeria d'Art celebra Sant Jordi amb un homenatge a Salvador Espriu. L'espai ha organitzat una lectura de poemes i textos de l'escriptor a càrrec de diverses personalitats com el comissari de l'Any Espriu, Xavier Bru de Sala, el poeta Ramon Balasch i la diputada Àngels Ponsa. La marató de poesia té lloc al carrer de la Creu a les cinc de la tarda. L'activitat s'emmarca en els actes commemoratius de l''Any Espriu'.

El carrer de la Creu acull aquest dimarts una marató de poesia de Salvador Espriu oberta a tothom. Amb motiu del centenari del naixement de l'escriptor, la via pública serà l'escenari d'una lectura dels textos més representatius d'Espriu, alternats amb actuacions musicals i dramatitzacions.

El comissari nacional de l'Any Espriu, Xavier Bru de Sala, l'escriptor Rogeli Pedró i el poeta Ramon Balasch són algunes de les personalitats que s'encarregaran de llegir els textos d'Espriu. L'organitzador de l'acte i director de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, ha fet una crida als santcugatencs perquè se sumin a l'esdeveniment i també participin a la lectura.

Josep Canals

Es farà en plena via pública perquè Espriu era un poeta del poble. Volem que sigui una autèntica marató en homenatge a un dels grans poetes nacionals.


La lectura començarà a les cinc de la tarda i s'allargarà fins les nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.