Canals-Galeria d'Art presenta la tesi d'Arnau Puig al voltant de la lluita del jovent


  • Comparteix:

El filòsof Arnau Puig. Font: Que.es

El filòsof Arnau Puig. Font: Que.es

La crida a la lluita juvenil per aconseguir la independència marca la tesi d'Arnau Puig en la seva 'Carta oberta als joves de Catalunya i a tots aquells que la vulguin llegir'. La Canals-Galeria d'Art acull a partir de dos quarts de vuit la presentació del nou llibre del Premi Nacional de Cultura 2012. L'artista Salvador Juanpere serà l'encarregat de presentar l'acte.

El filòsof, sociòleg, historiador i crític d'art Arnau Puig alça en la seva 'Carta oberta als joves de Catalunya' el paper decisiu del jovent en el procés d'independència. Segons Puig, les institucions han deixat en segon pla en els darrers anys les seves necessitats i les seves aportacions, fet pel qual els crida a agafar les regnes del futur del país.

L'assaig també reflexiona sobre l'ètica com l'eina bàsica per tractar les voluntats i necessitats del col·lectius dins la uniformitat que dóna un estat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.