La Canals Galeria d'Art participa a la 3a edició de la 'Room Art Fair'


  • Comparteix:

L'art de Patrizia Lohan serà present a la 'Room Art Fair' de Madrid- / Font: Canals-Galeria d'Art

L'art de Patrizia Lohan serà present a la 'Room Art Fair' de Madrid- / Font: Canals-Galeria d'Art

La Canals Galeria d'Art participarà a la fira 'Room Art Fair' de Madrid presentant les obres de les artistes Neus Colet i Patrizia Lohan. L'esdeveniment, que tindrà lloc de divendres a diumenge de la setmana vinent, busca un nou públic al món de l'art, més jove i alternatiu.

Les santcugatenques Patrizia Lohan i Neus Colet exposaran les seves obres a la 3a edició de la fira 'Room Art Fair' de Madrid. La mostra es podrà veure a l'Hotel Praktik Metropol, situat a la Gran Vía de Madrid. El director de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, ha explicat que amb aquesta fira la galeria torna a assistir a esdeveniments d'aquest tipus, en aquest cas dirigida a un públic entre 25 i 40 anys, i amb preus que oscil·laran entre 100 i els 1.000 euros.

Josep Canals

Amb aquesta situació tornem a obrir el ventall d'anar a fires. És una fira pensada per a gent jove, de 25 a 40 anys. Les obres que portarem aniran de 100 a 1000 euros.


La participació a la 'Room Art Fair' comptarà amb una cinquantena d'obres de les artistes santcugatenques. Les pintures de Patrizia Lohan tracten les figures geomètriques sobre tela en forma de relleus, recordant les arts plàstiques. L'escultura de Neus Colet, en canvi, és un joc de volums realitzat amb ferro que inclou diferents gravats en el metall.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.