Mali Vanili fan esclatar de riure la Casa de Cultura


  • Comparteix:

L'espectacle 'Mali Vanili, lo nostre no funciona' a la Casa de Cultura de Sant Cugat

L'espectacle 'Mali Vanili, lo nostre no funciona' a la Casa de Cultura de Sant Cugat

L'espectacle 'Mali Vanili, lo nostre no funciona' ha aterrat aquest divendres a la Casa de Cultura després d'un any de gira. El duet còmic i musical encarnat pel cantant Miquel Malriach i l'actor Jofre Borràs ha fet riure amb les seves referèncias als temes d'actualitat.



Mali i Vanili han carregat contra la corrupció, l'estafa de les preferents, la monarquia i la relació entre Catalunya i l'Estat espanyol, entre moltes d'altres qüestions d'actualitat. Una característica de l'obra, segons Jofre Borràs.

Jofre Borràs

Mali Vanili volen estar al dia del que està passant i donar-hi un punt de vista crític, satíric, sempre amb humor. Intentar ser crítics amb la societat i amb ells mateixos.


Ho han fet cantant cançons satíriques d'estils tan diversos com el rap, el folk, el flamenc i la bossa nova. Cada espectacle inclou una nova sàtira i fins ara no s'han fet dues funcions iguals. Aquesta vegada, Mali i Vanili han acomiadat l'escenari cantant 'Espanya, carinyo, lo nostre no funciona', i ballant entre el públic.

Miquel Malriach va emprendre la seva carrera artística cantant i tocant la guitarra amb diversos grups de música fins que va fer el salt al teatre amb 'Dúo de l'Africana', de la mà de Xavier Albertí. L'actor Jofre Borràs, de la seva banda, ha treballat amb diverses companyies teatrals com La Fura dels Baus i Dagoll Dagom, i ha tingut presència en serials televisius com 'El cor de la ciutat', 'Psico express' i 'Ventdelplà'.

Es van conèixer dalt dels escenaris actuant al musical 'Cop de Rock' de Dagoll Dagom, i van decidir formar un duet còmic. Ja fa un any que va començar la gira de 'Mali Vanili, lo nostre no funciona', que farà una pausa el 12 de gener per donar pas a altres projectes en solitari. Borràs ja prepara la seva participació en un nou espectacle de gran format; 'Un jeta dos jefes', una adaptació de 'Criat de dos amos' que oferirà la societat Tres per 3, formada pel Tricicle, Dagoll Dagom i Anexa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.