Les empreses Roche, Anuntis i Ricoh, Premis Cambra 2012


  • Comparteix:

Imatge dels guanyadors de l'any passat

Imatge dels guanyadors de l'any passat

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha reconegut tres empreses locals en l'edició 2012 dels guardons, que es concediran aquest dilluns al pavelló de la Llana de Rubí. Roche Diagnostics ha aconseguit el premi per la seva responsabilitat social corporativa (RSC). En la categoria de formació i coneixement, les dues empreses distingides també són de Sant Cugat, Ricoh i Anuntis Segundamano España.

Roche Diagnostics, dedicada als productes per al diagnòstic in vitro i el software per a laboratoris clínics, ha estat guardonada pel seu sistema de gestió ambiental, que busca la reducció del consum energètic i la minimització de l'impacte ambiental. El responsable de l'àrea medioambiental, Fernando Palomar, ha remarcat a Cugat.cat que l'estalvi es basa en impulsar moltes petites accions, com ara evitar els vols d'avió, substituir les bombetes per LED de baix consum o centralitzar el sistema de fotocopiadores.

Fernando Palomar

Es tracta d'un seguit d'accions que conjuntament disminueixen l'impacte medioambiental.


Els dos Premis Cambra en l'apartat de Formació i Coneixement han recaigut íntegrament a Sant Cugat. Ricoh, centrada en la gestió d'informació d'empreses i organitzacions, rep la distinció per la realització d'un pla de formació biennal destinat a 1.134 treballadors. La directora de Recursos Humans, Glòria Ausió, ha explicat els continguts del programa a Cugat.cat.

Glòria Ausió

És un programa d'anglès que busca la innovació, la flexibilitat i la personalització.


Anuntis Segundamano España, dedicada a la publicitat on line per a empreses i particulars, també ha vist recompensada l'aplicació d'un pla de formació anual dins l'horari laboral. El seu director de Recursos Humans, Robert Serrat, ha justificat el sentit econòmic d'aquest tipus d'inversió.

Robert Serrat

Optimitza el rendiment humà, reté el talent i permet assolir els objectius econòmics.



L'acte de lliurament dels Premis Cambra tindrà lloc aquest dilluns al pavelló de la Llana de Rubí i comptarà amb la presència del conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, que farà el lliurament dels guardons. Enguany es compleixen 35 anys d'aquests premis on ja han estat reconegudes 130 empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.