Ingecal ofereix cursos de formació gratuïts pels aturats santcugatencs


  • Comparteix:

El conveni l'han signat aquest dimecres a l'Ajuntament / Font: Localpress

El conveni l'han signat aquest dimecres a l'Ajuntament / Font: Localpress

Un conveni entre l'empresa santcugatenca Ingecal i l'Ajuntament, signat aquest dimecres, permetrà l'accés gratuït als cursos de formació d'aquesta consultora als aturats santcugatencs. L'empresa reservarà un 20% de les places dels cursos als santcugatencs per afavorir-ne la seva inserció laboral. Aquest programa, sota el nom 'Seient solidari', és una de les 36 iniciatives estatals que compten amb el suport de la Unió Europea (UE) dins el programa 'Enterprise 2020'.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha valorat aquesta iniciativa de responsabilitat social corporativa d'una empresa arrelada a la ciutat des de fa més d'una dècada i ha explicat que és més necessària que mai en una època on les administracions públiques no tenen tots els recursos que voldrien per fer polítiques actives d'ocupació.

Mercè Conesa

L'Ajuntament no crea llocs de treball però pot acompanyar en el procés de suport en el camí cap a l'ocupació.


El director d'Ingecal, Evaristo Gutiérrez, ha explicat que aquest conveni de formació vol contribuir a millorar les possibilitats dels santcugatencs d'aconseguir una feina.

Evaristo Gutiérrez

El conveni contempla la reserva d'un 20% de les places dels nostres cursos per aturats santcugatencs.


La iniciativa 'Seient Solidari' també permet l'accés gratuït als cursos a persones que hagin treballat en empreses, clients d'Ingecal i persones que hagin assistit anteriorment a altres formacions impartides per la consultora santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.