Specialisterne inicia la seva activitat a l'Estat espanyol des d'EsadeCreapolis


  • Comparteix:

Estudis adverteixen que creix el nombre d'autistes / Font: Specialistpeople.com

Estudis adverteixen que creix el nombre d'autistes / Font: Specialistpeople.com

L'empresa Specialisterne inicia la seva activitat a Catalunya des d'EsadeCreapolis amb l'objectiu d'ajudar persones amb autisme i síndrome d'Asperger a trobar feina en sectors com el de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC). El primer curs de formació començarà el setembre vinent, tindrà una durada de tres a cinc mesos i inclourà pràctiques en empreses.

Specialisterne és una companyia creada el 2004 a Dinamarca, amb representacions als Estats Units i set països europeus més. Els seus programes van enfocats a persones amb trastorns de l'espectre autista (TEA) d'alt funcionament, que són sovint excloses del mercat laboral a causa dels seus problemes en comunicació i interacció social. Aquestes persones, però, acostumen a estar dotades de grans aptituds matemàtiques i tecnològiques, una gran memòria, capacitat de concentració i la constància necessària per fer tasques repetitives.

Després d'un període de formació en habilitats socials i TIC, que inclourà pràctiques en empreses, Specialisterne proporcionarà oportunitats de feina als membres del programa en funció de les capacitats de cadascú. Les companyies contractadores pertanyen als sectors de les TIC, telecomunicacions, salut, serveis financers, farmacèutiques, així com de l'àmbit públic.

Els objectius de l'empresa a l'Estat espanyol de cara al 2014 són haver format més de 40 persones i iniciar les seves activitats a Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.