Victòria Camps i Frederic Boix debaten sobre la corrupció en l'àmbit empresarial


Temes relacionats

Victòria Camps sol·licita al Parlament eradicar les pilotes de goma (18/set/13)

Victòria Camps: 'Els moviments socials demostren que hem despertat' (14/mar/13)

Victòria Camps: 'La corrupció és una temptació implícita en la condició humana' ( 4/mar/13)


  • Comparteix:

Els casos de corrupció que s'han destapat en l'àmbit empresarial i polític han generat un debat en la societat sobre l'ètica i els valors en els negocis. Aquest és el tema al voltant del qual ha girat aquest dimecres la sessió Cambractiva de la Cambra, amb la catedràtica d'Ètica santcugatenca Victòria Camps i el president de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix.

La Responsabilitat Social Corporativa ha centrat les intervencions dels ponents. En aquest sentit, Boix ha assegurat que el cost de la no Responsabilitat Social Empresarial és incalculable per a les empreses i que, directa o indirectament aquesta pràctica és rendible econòmicament, tot i que cal tenir en compte que els fruits es veuen a llarg termini.

La catedràtica d'Ètica santcugatenca Victòria Camps ha considerat que la Responsabilitat Social Empresarial no ha complert l'objectiu d'ella mateixa, ja que no ha creat una cultura d'empresa que impregni totes les capes de l'empresa i, en conseqüència de la societat.

L'expresident del Parlament Joan Rigol, també participant a la ponència, ha afirmat que 'l'empresari es troba en conflicte permanent', un conflicte que ha de resoldre a través de la complicitat de les persones del seu voltant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.