Neix EsadeCreapolis Entrepreneurship per a l'intercanvi entre emprenedors


  • Comparteix:

EsadeCreapolis compta des d'aquest dilluns amb una nova sala dedicada a l'emprenedoria, l'EsadeCreapolis Entrepreneurship. D'aquesta manera, la nova instal·lació agrupa tots els serveis per a emprenedors del centre santcugatenc i incorpora els 16 vivers d'empresa público-privats que l'Ajuntament té a EsadeCreapolis. La sala també dóna servei a l'associació de Nous Empresaris i Emprenedors de Catalunya (NEEC) i als estudiants l'MBA d'Esade.

L'objectiu d'aquest nou espai és oferir als emprenedors assessorament, mentoratge, accés al finançament i especialment contactes amb altres emprenedors. En definitiva, ha explicat el director general d'EsadeCreapolis, Santiago Benedé, és facilitar l'acompanyament als nous empresaris i l'intercanvi de coneixements.

Santiago Benedé

Volen ajudar-los en aquestes quatre àrees per fer possible que el projecte tingui èxit. L'espai dóna concreció a tot això.


En aquest sentit, el president de l'associació Nous Empresaris i Emprenedors de Catalunya, Oriol Brutau, ha destacat la vessant global d'aquesta nova instal·lació.

Oriol Brutau

Les necessitats que es presenten poden ser ateses a tot el món. Això és el que passa quan en sales com aquesta es produeix l'ebullició d'idees.


Per l'alcaldessa, Mercè Conesa, el projecte encaixa en la voluntat del municipi d'esdevenir un ecosistema adequat per a l'emprenedoria.

Mercè Conesa

El nostre objectiu és desenvolupar un ecosistema òptim per a l'emprenedoria. Ho podem fer de la mà d'EsadeCreapolis i molts d'altres.


L'EsadeCreapolis Entrepreneurship vol ser una eina més per als emprenedors que impulsi el treball conjunt d'intercanvi d'idees i de materialització de projectes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.