Els treballadors d'HP protesten pels darrers acomiadaments a la companyia


  • Comparteix:

Els treballadors d'HP han protestat al pas de l'autopista AP-7 per Sant Cugat / Foto: CGT

Els treballadors d'HP han protestat al pas de l'autopista AP-7 per Sant Cugat / Foto: CGT

Els treballadors adherits a CGT de la companyia amb seu a Sant Cugat HP han protestat aquest dimecres per la quinzena d'acomiadaments que s'han produït a l'octubre a la planta local, segons el sindicat. CGT apunta que aquesta xifra augmenta a prop de 40 arreu de l'Estat espanyol. El sindicat prepara una nova mobilització per a desembre.

El responsable sindical de CGT a HP Consultoria, Jordi Saladie, ha expressat que hi ha un clima d'inseguretat i nerviosisme entre els treballadors pels constants acomiadaments que critiquen. Per aquest motiu, alguns treballadors de la planta santcugatenca s'han desplaçat fins a un dels ponts que creuen l'AP-7 a l'alçada de Sant Cugat per fer visible aquesta problemàtica. Saladie ha concretat que l'empresa ha acomiadat prop d'una quarantena de treballadors aquest octubre, 15 dels quals a la planta local.

Jordi Saladie

Per tancar l'any fiscal amb beneficis han decidit acomiadar entre 30 i 40 persones. La idea és aconseguir fixar el que ja teníem, un acord de no acomiadaments, perquè tothom estigués tranquil.


Els treballadors ja preparen altres protestes per fer palès a la direcció d'HP el seu descontentament en aquest àmbit i retornar la tranquil·litat als empleats de l'empresa. A principis de desembre els empleats faran una mobilització, coincidint amb un acte de la companyia informàtica a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.