Jordi Puigneró pren possessió avui del càrrec de regidor, en substitució de Jaume Tubau


  • Comparteix:

El primer ple ordinari del nou curs polític tindrà lloc a la sala de plens a partir de les set de la tarda

El primer ple ordinari del nou curs polític tindrà lloc a la sala de plens a partir de les set de la tarda

Jordi Puigneró prendrà possessió aquest vespre, al ple municipal, del seu nou càrrec com a regidor en substitució de Jaume Tubau, desaparegut fa dues setmanes. El plenari també debatrà una moció d'ICV-EA sobre les competències de suplència que desenvolupen les entitats locals, una del PP per celebrar un ple anual sobre l'estat de la ciutat i una conjunta de CiU i ERC en suport al Correllengua.

El ple d'aquest vespre començarà amb la presa de possessió de Jordi Puigneró com a nou regidor, després de la mort, fa dues setmanes, de Jaume Tubau. L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que aquest tràmit forma part de la 'trista normalitat' generada per la desaparició de Tubau, i ha afegit que encara queda pendent una remodelació del cartipàs municipal per acabar de determinar com es distribueixen les carteres de Relacions Institucionals i Seguretat Ciutadana.

Lluís Recoder

Aquest fet s'ha de situar dins la trista normalitat de la mort de Jaume Tubau. La vida continua i aquest dilluns es farà la presa de possessió de Jordi Puigneró com a regidor.


El ple municipal també debatrà una moció d'ICV-EA per constituir una comissió mixta Ajuntaments-Generalitat sobre les competències 'de suplència' que desenvolupen les entitats locals, una del PP per celebrar anualment un plenari sobre l'estat de la ciutat i una conjunta d'ERC i CiU en suport del Correllengua. També s'aprovarà una moció institucional sobre la creació d'una línia de subvencions que cobreixin les despeses originades per les intervencions arqueològiques de promotors privats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.