L'Ajuntament tancarà el 6 de desembre en no garantir els serveis mínims


Temes relacionats

L'Ajuntament estudia obrir el consistori el Dia de la Constitució (25/nov/13)


  • Comparteix:

Edifici consistorial

Edifici consistorial

L'Ajuntament no obrirà, finalment, les portes de la seu de la plaça de la Vila el 6 de desembre en no tenir suficients treballadors per garantir els serveis mínims. Tot i la voluntat política per donar sortida a una demanda de la plantilla, l'àrea de Recursos Humans afirma que el nombre d'empleats que s'han manifestat disposats a treballar era força més baix del plantejat inicialment.

Abans de l'estiu, un grup de treballadors municipals va sol·licitar a la direcció de la corporació poder treballar el 12 d'octubre i el 6 de desembre en considerar que no són 'dates de contingut històric o social del poble català'. Davant d'aquesta petició, i donada la voluntat política del govern municipal de satisfer aquesta demanda, Recursos Humans de l'Ajuntament va fer arribar als treballadors municipals una enquesta per saber la seva disponibilitat real a treballar el dia de la Constitució.

La intenció del consistori era obrir l'edifici consistorial de la plaça de la Vila sempre que es garantís el funcionament general de la institució, especialment les àrees més sensibles com l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i que el servei de manteniment informàtic estigués cobert.

Aquest dijous, Recursos Humans ha informat que el sondeig efectuat entre la plantilla ha mostrat que el nombre de persones que han manifestat disponibilitat per treballar el divendres de la setmana que ve era força inferior al plantejat inicialment. Per aquest motiu, el consistori, finalment, romandrà tancat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.