Alfons López Tena: 'Si volem, els catalans podem aconseguir la independència'


  • Comparteix:

La Plataforma pel Dret a Decidir recollirà signatures el dia 9 de març als col·legis electorals perquè la Generalitat pugui convocar referèndums. En el marc de la campanya 'Decideixo Decidir', l'organització ha demanat aquest divendres la col·laboració ciutadana per poder estar presents a totes les meses electorals durant els comicis. A l'acte hi han assistit personalitats destacades del món polític i social.

Alfons López Tena, president del Centre d'Estudis Sobiranistes, ha protagonitzat aquest divendres la xerrada que el Nucli Local de la Plataforma pel Dret de Decidir ha organitzat per donar a conèixer les properes cites de la recollida de signatures de la campanya 'Decideixo Decidir'.

L'objectiu de la campanya, que recollirà firmes coincidint amb les eleccions al Parlament espanyol, és aconseguir que la competència de convocar referèndums passi a mans de la Generalitat a través de l'aprovació, al Congrés dels Diputats, d'una Llei Orgànica per la qual s'estableixi la transferència.

López Tena ha volgut destacar la tasca de la Plataforma.

Alfons López Tena

El sistema actual polític fa que la societat civil s'hagi de pronunciar.


A banda d'Alfons López Tena, a l'acte també hi ha assistit Blanca Serra, portaveu de la Plataforma pel Dret de Decidir, i Ernest Espinós, representant de la Plataforama.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.