ERC denuncia que la bandera espanyola onejava a l'Ajuntament el dia de la Constitució


  • Comparteix:

ERC denuncia que l'Ajuntament ha incomplert l'adhesió a la campanya 'Un país una bandera'. La formació republicana considera 'una falta de respecte' que la bandera espanyola onegés al consistori el dia de la Constitució, quan el ple municipal va decidir 'per majoria democràtica' formar part d'aquesta campanya.

La campanya 'Un país, una bandera' promou que en els balcons dels consistoris catalans únicament onegi la senyera. ERC va presentar una moció al plenari municipal al mes de setembre passat perquè l'Ajuntament local s'adherís a la campanya. La resta de grups municipals -tret del PP- es van sumar a un text alternatiu que recorda que l'adhesió a 'Un país, una bandera' ja es va acordar l'any 2002, amb els vots a favor del PSC, ERC i ICV-EA i l'abstenció de CiU.

Ara, el grup municipal d'ERC denuncia que en el marc de l'aniversari de la Constitució, la bandera espanyola estava hissada a l'Ajuntament. Escoltem el portaveu municipal republicà, Raül Grangé.

Raül Grangé

L'esperit de la moció era que la bandera no onegés a l'Ajuntament. Amb majoria d'ERC al govern això no passaria.


Grangé també ha lamentat que quan només havia passat una setmana de la mobilització del dia 1 de desembre 'CiU retés homenatge a la Constitució'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.