Territori i Economia centren el ple d'avui, que també votarà una moció en suport a 'Franki'


  • Comparteix:

El ple d'aquest dilluns començarà amb la votació de dues mocions presentades per ERC, la primera sobre l'anomenat 'dret a l'oci' i la segona a favor de la posada en llibertat del jove Francesc Argemí, 'Franki'. Qüestions de territori i d'economia dominaran l'ordre del dia, que inclou punts com la possible construcció d'un centre de dia al carrer Chopin, l'aprovació d'un pla provisional del sector forestal Turó d'en Lluch, i la concessió d'un espai públic per a la construcció d'una benzinera a Vulpalleres.

Territori, economia i organització centraran la sessió plenària d'aquest dilluns. Un dels primers punts que es debatran serà la possible construcció d'un centre de dia i centre termal al carrer Chopin, al costat de la Casa Aymat, pel qual és necessari un estudi previ de mobilitat.

Just després, es parlarà de la protecció de l'espai forestal Turó d'en Lluch, a l'Eixample Sud, i en aquest sentit es proposarà aprovar provisionalment un Pla Especial de Protecció.

L'ordre del dia també inclou un nou conveni de col·laboració entre la Generalitat i Promusa relatiu a la posada en marxa d'un programa de mediació per fomentar el lloguer social a Sant Cugat, que gestionaria la promotora municipal.

Pel que fa a l'economia, es proposarà la modificació del pressupost municipal per a l'exercici 2008, que fins ara consisteix en una pròrroga del de l'any passat.

Entre altres temes, a més, es proposarà l'autorització de privatitzar una parcel·la municipal a la cruïlla entre l'avinguda de la Via Augusta i l'avinguda de la Clota, a Vulpalleres, per tal de construir-hi una benzinera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.