ICV obre la porta a pactar de nou els pressupostos, però amb més condicions


Temes relacionats

ICV aposta per una candidatura conjunta d'esquerres 'més enllà dels partits' ( 2/mar/09)


  • Comparteix:

Boix, al mig, durant la roda de premsa

Boix, al mig, durant la roda de premsa

El grup municipal d'ICV-EUiA s'ofereix a l'equip de govern per tornar a pactar els pressupostos de l'any vinent, però elevant un grau l'exigència. Els ecosocialistes reclamen una negociació a fons de totes les partides, i no només d'alguns capítols, així com tenir accés a la informació des de l'inici del procés d'elaboració dels comptes. D'altra banda, Iniciativa demana a Lluís Recoder que no prioritzi la seva carrera política a CiU en detriment de les seves funcions d'alcalde.

En una roda de premsa per parlar de les prioritats d'ICV-EUiA en l'inici del curs polític, el portaveu ecosocialista, Xavier Boix, ha tornat a oferir la col·laboració del seu grup en l'elaboració dels pressupostos municipals per 'responsabilitat' en un context de crisi econòmica i dificultats financeres dels ajuntaments. Boix, però, ha elevat un grau el nivell d'exigència.

Xavier Boix

Si volen el nostre suport als pressupostos, volem que, des d'ara i fins a la seva aprovació, hi hagi les dades sobre la taula i que puguem parlar de tot.


Boix també ha valorat l'acció del govern municipal i ha dit que la sensació és de 'paràlisi' i 'manca d'empenta'. El portaveu d'ICV ho ha atribuït, en part, a la creixent dedicació de Lluís Recoder a la seva carrera política dins CiU en detriment, segons ell, de les seves responsabilitats al capdavant del consistori.

Xavier Boix

La presència mediàtica de l'alcalde en temes que no són de Sant Cugat ens preocupa. Cal que l'alcalde estigui al 100% a Sant Cugat.


D'altra banda, el portaveu d'ICV ha reiterat la seva aposta per una alternativa de l'esquerra plural a Sant Cugat, tot i que ha reconegut que aquesta opció presenta dificultats. En aquesta línia, Boix ha parlat de la falta d'un lideratge potent al PSC de Sant Cugat i de l'heterogeneïtat de sensibilitats al si d'ERC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.