Suport de Joan Laporta a la consulta sobre la independència de Catalunya a Sant Cugat


Temes relacionats

Un informe jurídic de l'Ajuntament tanca la porta a cedir el PAV3 per al final de campanya de la consulta del 13-D (17/nov/09)

Carulla, Joan, Coca i Abrams donen suport a la consulta sobiranista del 13-D a Sant Cugat ( 5/nov/09)

Observadors internacionals vetllaran per la consulta sobre la independència a Sant Cugat (28/oct/09)

Suport del ple a la consulta ciutadana sobre la independència de Catalunya (20/oct/09)


  • Comparteix:

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, se suma a les personalitats que donen suport a la consulta sobre la independència de Catalunya que Sant Cugat i prop de 160 municipis més celebraran el 13 de desembre. Ho ha donat a conèixer aquest dilluns la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació en roda de premsa.

El suport del president del Barça, Joan Laporta, arriba a menys d'un mes per la consulta i s'afegeix a personalitats com l'actor Joel Joan, l'actriu Montserrat Carulla, la cantant Núria Feliu i l'historiador Joan B. Culla. A favor de la iniciativa, també s'hi han mostrat l'escriptor Matthew Tree, el professor universitari Hèctor López Bofill i el metge i historiador Salah Jamal.

El portaveu de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació, Víctor Alexandre, ha explicat que el suport s'ha expressat en molts casos en forma de text i que Laporta, per ara, ho ha fet de manera verbal.

Víctor Alexandre

Aquestes persones han escrit un text donant suport a les consultes. En Joan Laporta no ha enviat text, però ha donat el seu suport verbal.





Laporta va formar part de la capçalera de la manifestació per la independència de l'Onze de Setembre convocada per Sobirania i Progrés, la Plataforma pel Dret de Decidir, Deumil.cat i el Club FNEC amb el lema 'Som una nació, volem un estat propi'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.