El PP es queda sol amb una moció contra el boicot a la cantant Noa


Temes relacionats

El CASC, decebut pel posicionament del PSC i ICV sobre el boicot a Noa (12/nov/09)

Recoder: 'El boicot a Noa es desqualifica per si sol' (10/nov/09)

Tots els partits es desmarquen del boicot a l'actuació de Noa (11/nov/09)

El CASC promou una protesta contra l'actuació de la israeliana Noa a Sant Cugat ( 7/nov/09)

Xavier Escura: 'La concentració de boicot a l'actuació de Noa serà minoritària' ( 7/nov/09)


  • Comparteix:

Noa en imatge d'arxiu

Noa en imatge d'arxiu

Tots els partits es desmarquen del boicot contra la cantant Noa que promou el Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC), però rebutgen una moció del PP en aquest sentit per qüestions de forma. CiU, el PSC, ERC i ICV-EUiA s'han mostrat contraris a la moció, tot i estar d'acord amb el fons, perquè el text popular qualificava, entre d'altres, de 'mal per aquesta societat' els col·lectius que promouen la protesta.

El PP ha qualificat el boicot com un 'atac a la llibertat' i ha titllat els seus promotors de 'fanàtics' contraris als processos de pau. Berta Rodríguez és la portaveu del grup popular.

Berta Rodríguez

Els col·lectius que lideren aquest boicot són un mal per aquesta societat i amb el seu comportament es mostren com a fanàtics que destrueixen els processos de pau.










L'alcalde, Lluís Recoder, en nom de CiU, ha dit que la moció popular 'no hi ha per on agafar-la', tot i estar a favor del fons de la proposta i en contra del boicot a Noa.

Lluís Recoder

Estem d'acord amb el fons però els termes que planteja aquest objectiu compartit només generen rebuig.


El president d'ICV, Joan Calderon, ha ressaltat que la moció popular està fora de lloc perquè posa 'etiquetes' als promotors del boicot de la cantant israeliana. A més, Calderon ha qualificat de 'paradoxa' que Noa donés suport als bombardeigs sobre població civil i que alhora actuï a Sant Cugat amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

Joan Calderón

És molt greu donar suport a l'exèrcit en un bombardeig sobre població civil i és una paradoxa actuar després en el Dia Internacional contra la Violència de Gènere.


El PSC i ERC s'han sumat també al rebuig a la moció popular i juntament amb els altres grups, tret del PP, han expressat el seu respecte a la llibertat d'expressió sempre que es faci de manera civilitzada.

D'altra banda, en aquest punt, el PP ha denunciat atacs a la seva parada durant la Festa de Tardor, que ha titllat de 'feixistes'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aquests Pro Palestina són l'òstia ! Tota la vida lluitant i reivindicant tenir un Estat propi i quan se'ls hi proposa adherir-se a la Plataforma per l'Autodetrminació per promoure la Consulta Popular per la Independència de la nació catalana, resulta que diuen NO !

Decebut.... Enviat el 17/nov/09


Diu la Berta Rodríguez: "...es mostren com a fanàtics que destrueixen els processos de pau." Aixó diu la persona que va votar a favor de la invasió d'Iraq que va causar milers de víctimes. Molt coherent, senyora Rodríguez. Que hipocrites arriben a ser els polítics...

brick. Enviat el 18/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.