Laporta: 'La consulta del 13-D a Sant Cugat és una expressió de la més pura democràcia'


Temes relacionats

Suport de Joan Laporta a la consulta sobre la independència de Catalunya a Sant Cugat (24/nov/09)


  • Comparteix:

Joan Laporta anima els santcugatencs a anar a votar

Joan Laporta anima els santcugatencs a anar a votar

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, qualifica la consulta per la independència d''expressió de pura democràcia' i anima els santcugatencs a anar a votar el 13 de desembre. En el text de Laporta en suport a la iniciativa, al qual ha tingut accés Cugat.cat, el president barcelonista assegura que 'el poble català té tot el dret de preguntar-se i de respondre amb plena llibertat' sobre la independència.

En el text, el dirigent blaugrana remarca que 'la ciutadania té molt poques ocasions de poder manifestar lliurement la seva opinió en acte cívic' com una consulta i, per aquest motiu, Laporta anima tots els santcugatencs a anar votar el 13 de desembre. Segons el màxim mandatari barcelonista, aquesta és 'una de les millors maneres' que els catalans tenen per 'avançar i aprofundir en llibertat i democràcia', tot i 'les greus mancances democràtiques' que pateixen.

L'escrit de Laporta es fa públic dos dies després que la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació donés a conèixer el suport 'verbal' del president del Barça a la consulta.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Si al país personatges com aquest han de decidir res, on puc esborrar-me? Els payassos que fan plorar són tendres al circ i patètics al carrer.

Lluc. Enviat el 30/nov/09


Ai, Jan . Els barcelonistes es van decidir a fer-te fora i tu agafat a la cadira. Vas venir a fer el pregó, sense fer la cercavila. Vas marxar després dient que anaves a veure la selecció espanyola i ara vens a dir-nos que hem de fer ? Menys mal que cap partit pensa en tu

Xandri. Enviat el 30/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.