La uaSC critica l'equip de govern per no impulsar els Consells de Barri


Temes relacionats

El PSC critica que fa cinc mesos que els consells de barri del centre no es fan (25/oct/12)


  • Comparteix:

Jaume Massanés, durant la roda de premsa

Jaume Massanés, durant la roda de premsa

Un altre Sant Cugat (uaSC) lamenta que la participació ciutadana a la ciutat no funcioni i assegura que és una 'tragicomèdia'. La formació, sense representació al ple, critica l'equip de govern per no impulsar els Consells de Barri i demana que s'activin els mecanismes aprovats en una moció el juny per fer-ne difusió i explicar-ne la seva importància.

El portaveu de la uaSC, Jaume Massanés, posa per exemple l'últim Consell de Barri de Mira-sol, on només van assistir quatre persones. Massanés lamenta que els ciutadans no saben que existeixen aquests Consells, per què funcionen ni quan se celebren. Per això diu que la participació a la ciutat és una 'tragicomèdia' i considera que 'o es fa participació de veritat, o no cal fer-ne'.

Jaume Massanés

O fem participació de veritat o no en fem. La participació a Sant Cugat no funciona, és una tragicomèdia.


El portaveu de la uaSC ha demanat el suport de les altres formacions de la ciutat per fer pressió conjunta a l'equip de govern per impulsar els Consells de Barri ja que la gent ara té la sensació de 'presa de pèl'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aquest senyor ha donat la cara i ha posat el dit a la nafra, ara volia saber que pensen fer la resta de partits davant d'aquesta falta de democràcia del nostre ajuntament.

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 25/oct/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.