La uaSC reclama més seguretat viària a l'entorn de l'escola la Floresta


Temes relacionats

La uaSC critica l'equip de govern per no impulsar els Consells de Barri (25/oct/12)

La uaSC, preocupada per la capacitat de resposta de la ciutat davant incendis (27/set/12)


  • Comparteix:

La carretera de Vallvidrera i el camí de Can Pagan formen la cruïlla d'accés al centre

La carretera de Vallvidrera i el camí de Can Pagan formen la cruïlla d'accés al centre

Un altre Sant Cugat (uaSC) denuncia les deficiències en seguretat vial que pateix l'entrada de l'escola La Floresta, fet que suposa, diu, un perill 'permanent' per a alumnes, vianants i cotxes. En aquest sentit, la formació proposa instal·lar a la carretera de Vallvidrera, via que passa per davant del centre, senyals verticals i horitzontals que indiquin als conductors que arriben a la zona escolar. La uaSC també reclama la instal·lació d'enllumenat davant de l'escola, una revindicació veïnal de fa anys.

Segons la uaSC, la responsabilitat d'aquestes deficiències recau en la descoordinació entre l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona. Aquestes entitats són les responsables de la gestió de les dues vies que formen la cruïlla per on s'entra a l'escola, el camí de Can Pagan i la carretera de Vallvidrera, respectivament. El membre de l'executiva de la uaSC Ramon Obach ha explicat que aquesta darrera via va ser reasfaltada fa tres mesos sense reforçar els senyals d'advertiment.

Ramon Obach

Fa anys ho vam demanar al consell de districte. Fa tres mesos es va tornar a asfaltar la carretera i ningú no es va preocupar senyalitzar millor.


A més de senyalitzar la carretera de Vallvidrera, la plataforma proposa instal·lar-hi un semàfor intermitent i bandes reductores amb l'objectiu de reduir la velocitat. També reclama traslladar els dos cartells indicadors de l'escola a més distància de la cruïlla perquè els conductors tinguin temps de reaccionar i reduir la velocitat.

Pel que fa al camí de Can Pagan, la uaSC denuncia que actualment hi ha senyals de límit de velocitat diferents en un tram de 200 metres, fet que porta a la confusió. Finalment, el partit denuncia la manca d'enllumenat davant de l'escola, una reivindicació de fa anys dels veïns del districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.