La uaSC proposa ampliar el termini d'al·legacions del Pla de Mobilitat


Temes relacionats

L'associació de veïns Centre-Estació, satisfeta amb el Pla de Mobilitat (25/feb/13)

ERC aplaudeix el Pla de Mobilitat però vol altres millores (20/feb/13)

La tertúlia debat el pla de mobilitat amb els partits (13/feb/13)


  • Comparteix:

Anterior roda de premsa de la uaSC

Anterior roda de premsa de la uaSC

La uaSC demana que s'ampliï el termini de presentació d'al·legacions al Pla de Mobilitat Urbana (PMU) en considerar que veïns i comerciants no disposen de prou informació. A més, la formació creu que s'hauria de posar especial atenció a informar i consultar el veïnat i teixit comercial d'alguns dels barris que es veuran més afectats per aquesta remodelació.

El president de la formació d'independents, Jaume Massanés, ha assegurat a Cugat.cat que són partidaris d'allargar el termini per tirar endavant el pla, que veuen amb bons ulls, amb garanties.

Jaume Massanés

Demanem que s'ampliï el termini d'al·legacions. Més val fer-ho bé i a poc a poc. El que ara es faci bé ho estalviarem després.


El partit, sense representació al ple, reclama més reunions explicatives, sobretot, en els indrets més afectats com són les zones comercials de l'eix de vianants i l'avinguda de Cerdanyola.

La creació d'aparcaments dissuasiu als accessos a la ciutat, zones d'aparcament prop de les escoles i una millor connexió entre el centre i els districtes són altres de les qüestions que la uaSC creu que cal tenir en compte en la concreció del pla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.