L'ANC organitza un acte de reafirmació nacional amb l'assistència de Conesa


Temes relacionats

Forcadell (ANC): 'La consulta sobiranista de Sant Cugat va ser important per al país' (23/mai/13)

Conesa, a C's: 'Sí, sóc independentista' (21/mai/13)


  • Comparteix:

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), amb presència a Sant Cugat, organitza una trobada de reafirmació nacional a Sabadell amb el nom '2014. Fem-ho possible'. L'acte comptarà amb l'alcaldessa i membre de la directiva de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), Mercè Conesa, així com la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, i la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals. La cita té lloc al teatre la Faràndula a les vuit del vespre i les entrades ja estan exhaurides.

El món de la cultura catalana també estarà representat amb l'actriu Montserrat Carulla, l'escriptora i periodista Patrícia Gabancho i la productora Isona Passola, i comptarà amb l'actuació de l'actor Quim Masferrer.

En plana política hi assistirà el número dos de CDC, Josep Rull, el president d'ERC ,Oriol Junqueras, i la copresidenta d'ICV, Dolors Camats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.