La uaSC vol que Promusa s'adapti a la realitat actual


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa de la uaSC

Moment de la roda de premsa de la uaSC

La uaSC aposta per l'actualització de l'estructura i funcions de l'empresa d'habitatge municipal Promusa per adaptar-la 'a la realitat actual'. La formació d'independents creu que aquesta transformació passa per centrar les funcions de l'organisme en la creació de lloguer social, la gestió del parc actual i la cerca de fórmules que incentivin la sortida al mercat dels habitatges privats buits.

La uaSC, sense representació al ple, considera que la situació del mercat immobiliari fa necessari replantejar les funcions de l'empresa municipal d'habitatge Promusa. Segons els independents, l'empresa d'habitatge hauria de tenir un paper actiu en la posada en circulació de la bossa d'habitatges buits, ja siguin de propietaris particulars com promotores o financeres. La rehabilitació i cercar col·laboracions amb l'Institut Català del Sòl (Incasòl) són altres de les propostes de la formació en aquest àmbit.

El president del partit, Jaume Massanés, aposta perquè aquesta remodelació afecti també l'estructura de l'organisme. Massanés proposa una reducció de l'equip directiu que, segons ha explicat en roda de premsa, s'emporta més de 600.000 euros del pressupost de l'entitat. L'independent planteja que Promusa passi a formar part de l'àrea d'Habitatge com una mesura d'estalvi.

Jaume Massanés

Si hi ha menys activitat no podem mantenir una estructura amb aquest cost. Una mesura d'estalvi podria ser integrar Promusa a l'estructura d'Habitatge.


La formació recorda que el gener de l'any passat ja va posar sobre la taula mesures per renovar el funcionament de la empresa municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.