El mossèn Carles Cahuana és elegit Botifler de l'any


Temes relacionats

Arran Sant Cugat proposa els candidats a Botifler 2013 (24/gen/14)

Surt a la llum un antic cas de discriminació per orientació sexual a la parròquia (23/oct/13)

L'expulsió d'una noia homosexual fragmenta un grup de joves a la parròquia (19/oct/13)


  • Comparteix:

Moment de la proclamació del Botifler 2013

Moment de la proclamació del Botifler 2013

El mossèn Carles Cahuana ha sortit elegit Botifler del 2013 amb un 48% dels vots. Arran, que organitza la iniciativa, ha explicat que Cahuana és mereixedor d'aquest títol per liderar una 'neteja' de monitors dins el grup de Joves de la Parròquia sota una línia ideològica ultracatòlica i ultraconservadora.

Arran organitza el premi Botifler des de fa set anys i en aquesta edició s'han registrat 368 vots. El mossèn Carles Cahuana s'ha proclamat Botifler del 2013 en aglutinar el 48% dels vots, en total 177.

Arran va escollir com a candidat Cahuana després que aquest expulsés el març de l'any passat una noia de la parròquia de Sant Pere d'Octavià perquè es va declarar homosexual i no exercia el vot de castedat, segons va explicar la mateixa afectada. Aquest fet va generar una fragmentació del grup de caps de la congregació.

Segons la membre d'Arran Laia Baró, el premi s'ha caracteritzat pel seu to humorístic, però en el cas de Cahuana, el guardó també vol criticar uns fets que consideren 'molt greus'.

Laia Baró

Sempre donem un to humorístic als premis, però creiem que és molt greu el que va fer Cahuana i no es pot tolerar.


La segona posició ha estat per al grup municipal del PP, que ha aglutinat 72 vots, el 20% de les votacions. De fet, Arran ha concedit a la formació el premi a la constància per continuar penjant la bandera espanyola cada vegada que algú la sostreu de la façana de la seva seu.

El cirurgià Iván Mañero ha obtingut 64 vots, el 17% de les votacions. La quarta posició - amb 55 vots i el 15% - ha estat per a l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el seu equip de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.