Gemma Molera i Anita Smile exposen la seva obra més recent a la galeria Pou d'Art


  • Comparteix:

La mostra es podrà veure fins el 23 de novembre

La mostra es podrà veure fins el 23 de novembre

La galeria Pou d'Art ha inaugurat aquest dissabte les exposicions de dues artistes barcelonines, Gemma Molero i Anita Smile. Les obres, que es mantindran exposades fins el 23 de novembre, tracten temes com la dona o els sentiments que generen els poemes d'Ovidi Montllor.

Sota els noms de 'Dones amb cor d'aigua' i 'La pell dels poemes', aquest dissabte s'han inaugurat les últimes obres de les artistes Anita Smile i Gemma Molera a la galeria Pou d'Art.

Anita Smile utilitza l'estil 'naïf', un estil infantil en el que predominen colors vius amb ceres i purpurina, per presentar un treball que ha elaborat al llarg dels últims sis anys que ha estat vivint a la Gran Bretanya. L'artista barcelonina ha expressat la seva alegria per poder presentar a la nostra ciutat la seva primera exposició a l'Estat espanyol, i ha explicat que aquest treball és un reforç de la idea de dona.

Anita Smile

S'ha creat un univers femení. Tot surgeix d'una ruptura, d'un canvi; per això he reforçat la idea de dona, com una defensa.


De la seva banda, Gemma Molera ha creat el seu treball artístic a través dels sentiments i les impressions que li han provocat els poemes d'Ovidi Montllor i l'obra de Toti Soler. A partir d'aquestes fonts d'inspiració i del que li crida l'atenció del seu voltant, Molera ha creat el seu propi llenguatge. L'escoltem.

Gemma Molera

D'alguna manera tot el que em captiva, que em crida l'atenció són el que formen el meu alfabet i és el que després l'utilitzo pel meu treball.


El proper 19 de novembre, dins els actes del 5è Festival de Poesia Sant Cugat, la galeria Pou d'Art acollirà un recital dels poemes que han inspirat les obres de Gemma Molera i es farà un taller de cinema d'animació, on s'animaran els quadres de l'artista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.