El Síndic de Greuges obrirà una investigació per resoldre els problemes d'inseguretat de la Floresta


Temes relacionats

El PSC demana videovigilància a la zona de l'estació de la Floresta (16/set/10)

Martorell afirma que la Comissió de Videovigilància no autoritzaria posar càmeres a l'estació de la Floresta (16/set/10)

Veïns de la Floresta alerten de la crispació que viu el districte davant la inseguretat (13/set/10)


  • Comparteix:

El Síndic de Greuges local, Jaume Clavell, en un moment de l'entrevista

El Síndic de Greuges local, Jaume Clavell, en un moment de l'entrevista

El Síndic de Greuges, Jaume Clavell, s'ha mostrat preocupat per la sensació d'inseguretat que viuen els veïns de la zona de l'estació de la Floresta i ha indicat que demanarà informació a l'Ajuntament per obrir una investigació d'ofici. En una entrevista a Cugat.cat, Clavell ha explicat que rep queixes contínues dels veïns del districte i considera que la presència policial a la Floresta hauria de ser diària i, fins i tot, 'les 24 hores del dia'. Mira l'entrevista a Cugat tv

El Síndic de Greuges considera que l'Ajuntament 'hauria de posar fre' als problemes de convivència i inseguretat que es produeixen al voltant de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de la Floresta, denunciats recentment per un grup de veïns al consell de districte.

Baralles, insults i amenaces són algunes de les accions que el Síndic vol eradicar i considera que la presència diària de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra ajudarien a millorar la situació, fins i tot augmentant la vigilància 'les 24 hores del dia'.

El Síndic de Greuges ha explicat que els veïns de la Floresta estan 'molt esverats' amb aquesta situació. Escoltem les declaracions de Jaume Clavell a l'entrevista bimensual amb el Síndic de Cugat.cat.

Jaume Clavell

Vull saber exactament què està passant a la Floresta, els veïns estan molt esverats. Hi ha gent estranya que utilitza el barri per propòsits il·legals.


En el darrer consell de districte de la Floresta, alguns veïns van reclamar mesures urgents per solucionar la situació. El PSC va demanar instal·lar càmeres de videovigilància a l'entorn de l'estació de la Floresta, però el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, va descartar la proposta al·legant que la Comissió de Videovigilància no autoritzaria aquesta mesura pel baix índex de delictes que s'hi registren. Tot i això, Martorell va explicar que el consistori ja s'ha posat a treballar per evitar més incidents i que pròximament se celebrarà una reunió amb els veïns afectats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.