Roger Buch: 'El PSAN és el partit mare dels partits independentistes d'esquerres'


  • Comparteix:

Moment de la presentació del llibre de Roger Buch / Font: Terra Dolça

Moment de la presentació del llibre de Roger Buch / Font: Terra Dolça

El politòleg i professor de la Universitat Ramon Llull (URL) Roger Buch ha presentat aquest dijous el seu darrer llibre 'L'herència del PSAN. Les aportacions humanes i ideològiques del Partit Socialista d'Alliberament Nacional (1968-1980) al sistema polític actual'. L'espai Terra Dolça ha acollit l'acte d'aquesta publicació que recull la història d'aquest grup polític independentista, bressol dels partits a favor de l'autodeterminació.

'L'herència del PSAN. Les aportacions humanes i ideològiques del Partit Socialista d'Alliberament Nacional (1968-1980) al sistema polític actual' recull l'etapa més important d'aquest partit polític que va lluitar contra el franquisme i a favor de l'independentisme durant els anys de la transició fins la seva divisió el 1980.

El llibre està escrit pel politòleg i professor de la Universitat Ramon Llull (URL) Roger Buch, que ha destacat la importància d'aquest partit en la història política de l'Estat espanyol en general i de l'independentisme en particular.

Roger Buch

És un partit que va lluitar contra el franquisme, per la independència, pel socialisme i pels Països Catalans.



Buch també ha destacat, en una entrevista a Cugat.cat, que ara és el millor moment per a l'independentisme, ideologia a la qual donava suport el PSAN.

Roger Buch

Mirant 40 anys enrere, el PSAN era gairebé l'únic partit que el defensava [l'independentisme]. Mai l'independentisme estava tant bé com ara.




El llibre 'L'herència del PSAN. Les aportacions humanes i ideològiques del Partit Socialista d'Alliberament Nacional (1968-1980) al sistema polític actual' està publicat per l'editorial Base.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.