Un foc crema 500 metres quadrats de matolls a prop del col·legi Pureza de María


  • Comparteix:

Arxiu

Arxiu

Un incendi ha cremat aquest dimecres a la tarda 500 metres quadrats de matolls darrera del col·legi Pureza de María, segons han informat a Cugat.cat Bombers de la Generalitat. L'incendi, que s'ha declarat a quarts de quatre de la tarda, no ha provocat ferits. Quatre dotacions dels Bombers s'han desplaçat fins al terreny afectat, controlant el foc en hora i mitja. En la intervenció també han participat unitats de Policia Local, Protecció Civil, Agents Rurals i Agrupació de Defensa Forestal (ADF).





  • Comparteix:

COMENTARIS

Ahir els pares de l´escola en plena hora de sortida vam veure com arribaven cotxes de bombers, policia local, etc que apenas podien accedir donant el embús que es forma cada dia i no van facilitar la sortidar dels cotxes per evacuar el lloc. Donat que es tancat el pont de la via darrera del Pureza en cas de gran incendi l´evacuació haguès sigut més perillosa. L´Ajuntament no fa res fins que passi una gran desgracia. A demès l´Ajuntament permet que els propietaris de les parcel-les colindants a l´escola no compleixin la llei de prevenció d´incendis ja que no netegen el sotabosc. Això es un vergonya!!!

Alicia Pastor del Amo. Enviat el 31/mai/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.