El ple tira endavant el pla per millorar l'enllumenat públic de la ciutat


  • Comparteix:

Una de les faroles del carrer intel·ligent de la ciutat

Una de les faroles del carrer intel·ligent de la ciutat

El ple ha aprovat tirar endavant la primera fase de la inversió prevista al Pla director d'enllumenat públic de la ciutat. El pla tenia l'objectiu d'adequar totes les instal·lacions del municipi a la normativa, abaixar els nivells de contaminació lumínica i aconseguir un estalvi energètic i econòmic. La despesa que comporta la inversió és de tres milions euros, el 40% de la qual anava lligada a inversions d'estalvi.

El ple ha aprovat tirar endavant la primera fase de la inversió que estava prevista dins del pla director aprovat ja en ple i que fa referència a estalvi energètic i aspectes de la seguretat de l'enllumenant públic. La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha explicat que en la segona fase del pla ja es començarà a notar l'estalvi energètic.

Cristina Paraira

La segona fase permetrà notar ja l'estalvi del consum elèctric i repercutirà també a la ciutadania.


Paraira ha explicat també que el concurs de l'empresa concessionària s'acaba a finals d'any i per aquest motiu s'han compromès a redactar el plec de clàusules que contempli com s'hauria de fer el traspàs en cas que guanyés una altra empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.