El periodista Lluís Feliu escriu un llibre de consells per a joves aturats


  • Comparteix:

Actualment l'autor ha iniciat un projecte laboral propi / Font: Manualjovenparado.blogspot.com.es

Actualment l'autor ha iniciat un projecte laboral propi / Font: Manualjovenparado.blogspot.com.es

El periodista santcugatenc Lluís Feliu publica a finals d'aquesta setmana el llibre 'Manual de un Joven Parado'. L'autor, que es va animar a escriure la seva pròpia experiència en la recerca de feina, assegura que es tracta d'un manual optimista on els lectors trobaran consells i pautes per aprofitar els dies a l'atur i buscar ocupació de la manera més efectiva possible. Feliu és, a dia d'avui, un emprenedor en el món de la comunicació corporativa.

El llibre és un reflex de vivències, dificultats i pensaments d'un jove que, de cop i volta, es troba a l'atur. Tal com ha destacat l'autor, Lluís Feliu, es tracta de la seva experiència personal i com ell va enfocar els seus dies a l'atur fins aconseguir una nova feina. Feliu ha assegurat en una entrevista a Cugat.cat que es tracta d'un manual ple d'optimisme que pretén aconsellar i animar els joves que, tot i estar preparats, veuen molt difícil trobar ocupació.

Lluís Feliu

Acaba sent un manual per un jove aturat. Explica des de com preparar una entrevista, com encaixar una derrota, quins portals consultar per trobar feina, etc.


Al manual, s'hi troben consells per preparar entrevistes, on anar a buscar feina i com buscar i fer xarxes de contactes, entre d'altres. Segons Feliu, l'inici de la desocupació pot esdevenir també l'inici d'un projecte propi, de la vida com a empresari o autònom o de ser una persona cent per cent realitzada. El llibre vol transmetre que el futur depèn d'un mateix i dels reptes que cada persona es plantegi.

L'autor ha assegurat que el llibre va destinat a les persones a l'atur, però també pot ser útil per aquelles persones que, tot i tenir feina, volen iniciar projectes empresarials propis.

'Manual de un Joven Parado', de l'Editorial Novum Publishing, es publica a finals d'aquesta setmana i es podrà trobar per internet a la web Novumpublishing.es. A partir de setembre, començarà a tenir presència, també, a algunes llibreries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.