Jornada sense problemes a Sant Cugat durant la vaga de Renfe


Temes relacionats

Serveis mínims del 66% a la vaga de Renfe d'aquest divendres ( 2/ago/12)


  • Comparteix:

Els usuaris de Renfe esperant a l'estació de Sant Cugat

Els usuaris de Renfe esperant a l'estació de Sant Cugat

La vaga de Renfe convocada aquest divendres no ha registrat incidències remarcables a l'estació de Sant Cugat. Els serveis mínims han funcionat amb normalitat tot i que alguns usuaris enquestats per Cugat.cat han lamentat que els serveis mínims fossin en algunes franges del 33%. La companyia ha informat que les accions dels piquets han afectat més directament les línies R1, R2, R3, R4 i R11 al llarg de la jornada. Segons CCOO, el seguiment de la vaga ha estat del 80% a tot Catalunya, mentre que el ministeri de Foment espanyol situa la xifra en el 20%. En el tancament d'aquesta edició, Renfe informava que els serveis mínims han funcionat amb normalitat.

La convocatòria de vaga de Renfe d'aquest divendres no ha tingut incidències remarcables a l'estació santcugatenca. Segons la companyia, els serveis mínims s'han respectat en una major part, tret dels actes de sabotatge que s'han concentrat a les línies R1, R2, R3, R4 i R11. A la línia R8, amb parada al nostre municipi, no s'han viscut problemes importants més enllà de l'espera motivada pels serveis mínims.

aNo obstant això, els usuaris enquestats per Cugat.cat han manifestat que les molèsties s'agreugen quan el servei passa del 66% al 33%.

Usuària

Hauré d'esperar molta estona per tornar a Granollers. A més, aquí no hi ha ningú per informar-te. No pots ni comprar el bitllet!


Alguns, a més, han reconegut que no tenien coneixement que aquest divendres hi havia jornada de vaga.

Usuaris Renfe

No sabia que hi havia la vaga. Fa 45 minuts que estic esperant. / No tenia constància que hi havia vaga. Fa 10 minuts que hauria d'haver passat el tren. No sé quan passarà.


Els convocants de la vaga, sindicats representatius a les empreses públiques del sector ferroviari espanyol, s'han mostrat disconformes amb els serveis mínims decretats i han anunciat que hi haurà més convocatòries d'aturada. Els treballadors protesten pels plans de liberalització ferroviària i per la reconversió de Renfe en quatre societats anònimes anunciada pel govern espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.