Els treballadors de Renfe i Adif criden a la vaga el 17 de setembre


Temes relacionats

Jornada sense problemes a Sant Cugat durant la vaga de Renfe ( 3/ago/12)


  • Comparteix:

L'última jornada de vaga va ser el passat 3 d'agost

L'última jornada de vaga va ser el passat 3 d'agost

Els treballadors d'Adif i Renfe, amb parada a Sant Cugat, faran una jornada de vaga el dilluns 17 de setembre en protesta contra els plans de liberalització ferroviària i per la reconversió de Renfe en quatre societats anònimes anunciada per l'executiu de l'Estat espanyol. Els sindicats de les dues empreses han fet una crida als treballadors perquè la mobilització sigui 'contundent' i han assegurat que no es pot repetir una vaga 'normal' com la del passat tres d'agost.

Els sindicats amb representació a Adif i Renfe han advertit que no descarten la convocatòria de més mobilitzacions si el govern espanyol no retira el Reial Decret Llei en què es dóna pas a una liberalització ferroviària a partir de juliol de 2013.

Segons els treballadors, la mesura suposarà retallades en les seves condicions laborals, tant pel que fa a la jornada laboral com en el període de vacances.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.