El moviment Pi Groc lluita contra les retallades en educació


Temes relacionats

Les noves ràtios a les aules, principal novetats del curs escolar (12/set/12)


  • Comparteix:

Nens de l'escola durant una de les seves activitats / Font: Blogspot Escola Pi Xandri

Nens de l'escola durant una de les seves activitats / Font: Blogspot Escola Pi Xandri

Neix el moviment Pi Groc, fruit de la Comissió Groga, una nova associació de l'AMPA de l'escola pública Pi d'en Xandri. Es tracta d'un grup de mestres, mares i pares que no volen quedar-se al marge de l'actual situació de l'escola pública i que tenen com objectiu lluitar contra les retallades a l'escola.

La Comissió Groga, que lluita per aconseguir una escola pública de qualitat, és una de les més nombroses de l'AMPA, formada actualment per uns 12 membres.

Una de les primeres actuacions que engegarà de la comissió és una pedalada popular que se celebrarà aquest dissabte i que comptarà amb l'assistència de la majoria d'escoles de Sant Cugat. El membre de la comissió Amadeu Pi ha explicat que la pedalada està enfocada com una activitat lúdica positiva que no va en contra de ningú.

Amadeu Pi

La pedalada és un esdeveniment lúdic positiu, no va contra ningú.


La pedalada, assequible a totes les edats i estats físics, començarà a les onze del matí a la plaça d'Octavià, farà un petit recorregut pel poble i finalitzarà a la mateixa plaça.

Tothom que estigui interessat en rebre les notícies i actualitzacions de la comissió podran trobar-les a la seva pàgina de Facebook 'El Pi Groc' i també al canal de Twitter amb el mateix nom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.